You are currently viewing Steven Ravn Andersen ny Team Manger

Steven Ravn Andersen ny Team Manger

‼️ PRESSE MEDDELELSE ‼️

Det er med glæde og stolthed……

…..

At vi kan oplyse, at Region Varde Elitesport har truffet aftale med Steven Ravn Andersen om at indtræde som sportslig ansvarlig i RVE. Ansættelsen af Steven Ravn Andersen sker med øjeblikkelig virkning, og det sportslige arbejde går straks i gang så vi kan starte 2. sæson halvdel i bedst mulige forfatning, og udgave af os selv.

Det er vores plan og vision, at sæsonen skal sluttes godt af, og at skabe et fundament der er bæredygtig langt ind i fremtiden. Målsætningen for 2023 er fortsat en plads i finalen.

Det har været vigtigt for os, at få Steven Ravn Andersen med i vores projekt da vi kender hinanden særdeles godt fra tidligere, og fordi vores holdninger og værdier falder i tråd med hinanden. Desuden er Steven Ravn Andersen et kendt og respekteret navn i speedwaysporten, og vi er sikre på at vi med en fælles indsats kan få den genstart vi ønsker. Stevens meritter og kvaliteter er indiskutable bla. med DM sølv i 2017 og DM guld i hhv. 2016 og 2018 med ligaholdet i RVE.

Vi håber at vores omverden tager godt imod Steven Ravn Andersen og at vi sammen kan bringe succes til Region Varde Elitesport.