You are currently viewing Chris Wænnerstrøm til Region Varde Elitesport

Chris Wænnerstrøm til Region Varde Elitesport

Ung speedway talent skriver kontrakt med Region Varde Elitesport. Det er det helt store smil der er på læberne hos den sportslige ledelse i RVE for det er netop lykkes klubben at indgå samarbejdsaftale med et af de helt store unge danske speedway talenter nemlig Chris Wænnerstrøm der fra 2022 er på kontrakt i Region Varde Elitesport. ”Vi er glade for at vi kan tiltrække en kører af den kaliber, og det er en markant styrkelse af vores trup til 2022 og fremtiden. Chris Wænnerstrøm er en diamant der skal slibes til, og vi er sikre på at Chris i RVE vil få de rigtige rammer for sin udvikling og læring i speedwaysporten,” udtaler Team-manager Brian Møller Skydt. Chris Wænnerstrøm udtaler ”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der var bud fra andre klubber men jeg var egentlig ikke i tvivl om, at jeg ville vælge RVE. De viste fra første møde, at de vil mig fuldt og helt, og den tryghed er godt for mig på det sted jeg er i min karriere. Der findes nogle dygtige folk i RVE, og jeg ved de kan give mig den rette træning og sparring så jeg kan udvikle mig som speedwaykører. Og så må jeg bare sige at banen i Outrup er en bane jeg elsker at køre på hvilket selvfølgelig også har været med i min beslutning. Jeg ser frem til samarbejdet med RVE, og håber alle både klubben, tilskuere og fans vil tage godet i mod mig” RVE/Presse