You are currently viewing Fantastisk speedwayoplevelse i ”Slaget om vestjylland”

Fantastisk speedwayoplevelse i ”Slaget om vestjylland”

To toptændte og sultne mandskaber var på menuen da Esbjerg Vikings og Region Varde Elitesport onsdag aften tørnede sammen på Granly Speedway Arena i Esbjerg.

Begge hold var indtil aftenens match uden sejr og det stod derfor klart at begge hold havde muligheden for at få årets første points sat ind på kontoen. Og 3. gang blev lykkens gang for Brian Møller Skydts udvalgte der vandt en tæt men alligevel fortjent sejr på 44-40.

Det var en uhyre jævnbyrdig match der desværre blev kørt uden adgang for publikum men som heldigvis kunne se med på Live-Stream hjemme fra stuerne. Her kunne de se hvordan de 2 hold bød på tæt og blændende speedway når det er bedst i den danske liga. Specielt de 2 unge D-kørere Mathias Nielsen fra Esbjerg og Tim Sørensen RVE, viste vejen og kronede deres indsats med hver 12 indkørte points. Det lover godt for dansk speedway med de 2 gutter på vej.

Igen i aften kæmpede RVE mandskabet som vilde for at hente en sejr og fra sidelinjen kunne man virkelig observere hvordan alle bare hjalp og bød ind med det bedste de kunne.

Det var da også en tydelig stolt holdleder Brian Møller Skydt der kunne lade sig hylde sammen med holdet. Møller Skydt er i den grad eksponent for teambuilding og fællesskab, og at der skal et helt hold til at vinde.

RVE`s scorer

Piotr ”Pepe” Protasiewicz  12+1

Aleksandr Loktajew 10+3

Tomasz Gapinski 9+1

Plillip Hellström Bängs 1

Tim Sørensen 12+1

Med venlig hilsen

Region Varde Elitesport

Thomas Valsted

Pressechef – Mobil 23924888