You are currently viewing Jason Doyle er tilbage hos Region Varde Elitesport i 2024! En Julegave til Alle RVE Fans!

Jason Doyle er tilbage hos Region Varde Elitesport i 2024! En Julegave til Alle RVE Fans!

🏍
🔥

Jason Doyle er tilbage hos Region Varde Elitesport i 2024! En Julegave til Alle RVE Fans! 🏍🔥

”Jeg tænker at alle fans og tilhængere i Region Varde Elitesport synes det er en fed signing vi netop har lavet, og vi kan da godt kalde det for vores julegave til dem der hepper på RVE”

Sådan lyder det fra Team-manager Morten Svendsen da det nu er blevet en kendsgerning, at en af speedwaysportens største stjerner er på plads hos RVE i 2024.

Navnet er Jason Doyle der altså igen er at finde i Region Varde Elitesport, og dermed styrker truppen gevaldigt til den kommende sæson.

”Jeg og alle i Region Varde Elitesport er virkelig glade og stolte over at vi igen er lykkedes med at få Doyle på kontrakt i RVE. Han er en af de seneste 10 års bedste speedwaykørere overhovedet, fast mand i GrandPrix serien i mange år, og naturligvis igen i 2024, flere gange verdensmester for hold og individuel. Og så er han bare top professionel. Jeg vurderer Doyle som en komplet speedwaykører der kan alt, og så er han bare dejlig hård på en speedwaybane. Hans vindermentalitet er i en klasse for sig, og han er typen der aldrig lever fint med en 2. plads, han vil bare vinde. Jeg er sikker på, at Doyle bliver en leder for os både på banen og i ryttergården, det var i hvert fald den rolle han påtog sig, da han kørte nogle matcher for os i 2023 og det smitter bare af på hele holdet og alle omkring. Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet”

Med tilgangen af Jason Doyle er truppen ved at være på plads, og til den kommende sæson kan Morten Svendsen råde over følgende kørere:

Jason Doyle – Australien

Tim Sørensen – Danmark

Nicolai Klindt – Danmark

Nicolai Heiselberg – Danmark

Adam Ellis – England

Kacpar Woryna – Polen

Jakub Miskowiak – Polen

Nicolas Covatti – Italien

”Jeg er meget tilfreds med den trup der er samlet, og vi har mange muligheder for at stille stærkt op indenfor de snitrammer vi skal overholde.

Men jeg holder naturligvis øje med hvad der rører sig, og skulle der dukke gode muligheder op for yderligere at styrke holdet er vi naturligvis vågne for det.

Men vi går på juleferie med en dejlig følelse i maven” lyder det fra Morten Svendsen.