You are currently viewing Pressemeddelse Team Fjelsted vs. Region Varde Elitesport

Pressemeddelse Team Fjelsted vs. Region Varde Elitesport

Pressemeddelse Team Fjelsted vs. Region Varde Elitesport

En flok fightere var i krig for deres hold og klub, da Region Varde Elitesport onsdag måtte se sig besejret af de regerende danske mestre på udebane i Fjelsted med 49-37.

Der skal ikke lyde nogle dårlige taber undskyldninger men lykkens gudinde var heller ikke i årets anden match med Brian Mølles Skydts udvalgte denne aften i det fynske.

Og uheld og ulykker væltede nedover RVE allerede fra 1. heat hvor svenske Peter Ljung der erstattede den normale A-kører Piotr Pepe Protasiewicz havde sin debut for RVE.

Sammen med sin makker Aleksandr Loktajew kom RVE godt afsted men allerede ved udgangen af sving 1 stod Team Fjelsteds Peter Kildemand på tværs og sendte Loktajew direkte i plankeværket.

Til stor ærgrelse for hele holdet var Loktajew så medtaget at det var slut med indsatsen i resten af matchen, og som om det ikke var nok slog aftenens 1. heat desværre også den ellers bundrutinerede Peter Ljung helt ud af kurs. Således reduceret til 3 mand kæmpede hele RVE mandskabet det bedste de havde lært. Både kørere, ledere og mekanikere levere en holdpræstation sjælden set men det var en ulige kamp mod hjemmeholdet, og de ydre omstændigheder der absolut ikke tilsmilede holdet fra vestjylland.

Tomasz Gapinski, Lasse Bjerre og Tim Sørensen kæmpede så det slog gnister, og det bliver svært for Brian Møller Skydt, at se bort fra de 3 til de kommende matcher. Specielt Gapinski tog førertrøjer på men også han måtte se modgangen i øjnene da han som Joker i heat 12 på en sikker 1. plads blev kørt direkte i hegnet, igen af Peter Kildemand. Et lille plaster på såret var det, at det denne gang trods alt var Kildemand der måtte se sig udelukket, men stærkt forslået måtte Gapinski tage til takke med en 2. plads og 4 points og ikke 6 points som det ellers tegnede til.

Aleksandr Loktajew modtog længe behandling på banen mens mekanikere slæbte en total krøllet speedwaycykel retur til ryttergården. Til alles, selv hjemmeholdet tilhængere blev Loktajew stik mod regler og reglement udelukket fra omstarten. Og så var modgangen ligesom sat i gang.

RVE`s Tim Sørensen blev endnu engang fuldt fortjent kåret som Dagens Fighter, og den unge mand viser fra starten af denne sæson sit kæmpe potentiale. Tim Sørensen viser virkelig, at den tillid den sportslige ledelse i RVE inden sæsonstart har vist unge Sørensen er fuldt berettiget.

Brian Møller Skydt udtaler ” Jeg er naturligvis ked af at vi på bare 2 matcher har oplevet skader og modgang som man nærmest ikke oplever over en hel sæson. Når det er sagt er jeg bare så glad og stolt over de drenge og det mandskab jeg arbejder med. De viser i sandhed hvad det vil sige at være et hold og arbejde sammen. Jeg glæder mig allerede til næste onsdag hjemme på  Varde Motor Arena hvor vi igen skal i aktion. Jeg håber nu blot at vi har alle mand fri af skader så jeg kan stille med stærkeste opstilling. Nu skal vi have points på kontoen” slutter Brian Møller Skydt.

For yderligere oplysninger kontakt:

Brian Møller Skydt

Mobil 20931999